97154433

4 ÅRS GRATIS GARANTI

Hos El Salg i Ikast giver vi dig hele 4 års garanti på udvalgte hvidevarer.

Når du handler en varer, har du altid ret til 2 års reklamationsret. Vi dobler den op, og giver dig i stedet 4 års gratis garanti!

Det giver tryghed for vores kunder at få en 4 års garanti, så derfor vil vi gerne yde denne service på nogle af vores udvalgte varer. Hold øje med 4 års garanti stemplet på de udvalgte varer.

Det er vigtigt for os, at du har en god oplevelse hos El Salg Ikast. Både før, under og efter dit køb. Vi sørger altid for at rådgive dig, til de produkter der passer til dine behov og pengepung. På denne måde ved vi, at du får det rigtige produkt med hjem til den rigtige pris.

Hos El Salg i Ikast har vi udvalgt nogle af vores produkter, hvor vi giver dig 4 års garanti. Hos os får du gode hvidevarer, der holder i mange år. Det har vi gjort, fordi vi gerne vil give dig en ekstra service, hvor du får et garantistempel på din varer.

Det sikrer din tryghed.

Kom forbi El Salg Ikast og hør mere – hos os får du med garanti et god køb.

 

Du finder os her

 

Hvornår gælder garantien fra?

Din 4 års garanti er gældende fra den dato, hvor du har fået leveret dit produkt fra en A/S El Salg forhandler eller fra www.elsalg.dk og 4 år frem. Som kunde skal du kunne dokumentere, hvor og hvornår du har købt varen. Dokumentationen kunne være ved forvisning af din kvittering samt garantibevis.

 

Hvad dækker den 4-årige garanti?

En 4-årig garanti dækker produktets funktionsdygtighed i den gældende periode. Det er A/S El Salg der afgør ensidigt om et ikke-funktionelt produkt skal repareres, ombyttes til et tilsvarende produkt eller om produktets værdi skal godtgøres. Kunden kan ikke kræve krav om erstatning for tab eller kompensation.

 

Hvilke produkter er dækket af den 4-årige garanti?

Produkter med 4 års garanti-logoet er dækket af garantien.

 

Kontakt og spørgsmål vedrørende skader

Venligt ret henvendelse direkte til El-Salg kundeservice på butik@elsalgikast.dk eller via telefon 97 15 44 33.