97154433

Bærbar PC

 

Skal din bærbar opgraderes?
Skal du ud og investere i en ny laptop, eller på godt gammeldags dansk en bærbar computer? Og synes du også at alt det der computersnak er lidt som et fremmedsprog, så tøv ikke. Vi vil prøve at guide dig, så godt vi kan igennem den lidt indviklede computer verden.

Macbook Pro 2019 13,3″ 1,4 GHZ i5

KAPACITET: 128 GB SSD

BATTERI MED OP TIL 10 TIMERS LEVETID

8 GB 2133 MHZ LPDDR3 RAM

13,3″ RETINA-SKÆRM

1,4 GHZ QUAD-CORE INTEL I5 PROCESSOR

FÅS I FARVERNE SØLV OG SPACE GREY

DKK 11.799,00

Macbook Air 2019 13,3″ 1,6 GHZ i5

KAPACITET: 128 GB SSD

BATTERI MED OP TIL 13 TIMERS LEVETID

8 GB 2133 MHZ LPDDR3 RAM

13,3″ RETINA-SKÆRM

1,6 GHZ DUAL-CORE INTEL I5 PROCESSOR

FÅS I FARVERNE SØLV, GULD OG SPACE GREY

DKK 9.999,00

Lenovo V130 15,6″ i3-7020U

KAPACITET: 128GB

BATTERI MED OP TIL 6 TIMERS LEVETID

INTEL CORE I3 (7. GEN) 7020U / DUAL-CORE 2,3 GHZ PROCESSOR

15,6″ LED SKÆRM

8 GB DDR4 RAM

FÅS I FARVEN JERNGRÅ

DKK 3.799,00

Lenovo ideapad S145 i5

KAPACITET: 256GB

BATTERI MED OP TIL 6 TIMERS LEVETID

INTEL CORE I5 (8. GEN) 8265U / QUAD-CORE 1.6 GHZ PROCESSOR

15,6″ LED SKÆRM

8 GB RAM

FÅS I FARVEN SØLV

DKK 4.799,00

DKK 11.799,00

DKK 9.999,00

DKK 3.799,00

DKK 4.799,00

Vi tilbyder endnu flere Bærbare og Stationære PC’er, samt tilbehør i vores butik. Kontakt os og hør mere!

Vores råd til køb af Bærbar

Først og fremmest er det en rigtig god ide, lige at overveje og tage stilling til, hvad man bruger sin computer til. Arbejde, skole, gaming, dagligdags brug? osv. Det har en væsentlig betydning for, hvilken computer der passer dig bedst. Så undgår du at købe enten for lidt eller for meget.

Hvor stor en skærm fortrækker du? Skal du have den med frem og tilbage hverdag.

Lige et par tommelfingerregler du kan tag med dig, når du skal ud og vælge dine nye computer

Køb en computer med mindst 4 GB RAM
RAM står for ” Random Access Memory”. Det er computerens hukommelse. Det kan sammenlignes lidt med menneskets korttidshukommelse. Jo flere RAM computeren har, jo flere programmer kan den have kørende, uden at blive langsom og sløv.

Der findes forskellige slags RAM. De fleste nye laptops har det der hedder DDR3 eller DDR4 RAM. Forskellen er at DDR4 har en langt bedre ydelse, og bruger mindre strøm.

På de fleste computere er det muligt at udvide med flere RAM blokke. Men det er ikke muligt at gå fra DDR2 RAM til DDR3 RAM, eller omvendt.

Gå efter en SSD-harddisk
Harddisken er den del i din computer, hvor din data bliver gemt på, og måles oftest i GB- Gigabyte.

SSD står for Solid state drive, og er den lagerpladsenhed uden bevægelige dele, til forskel fra en mekanisk harddisk, også kaldt HHD.

Den mekaniske harddisk, (HHD) larmer mere, varmere mere, er større og går nemmere i stykker hvis du skulle tabe din computer.

En SSD resulterer dog også i, at en given computer stiger i pris, og der vil ofte være mere plads på en mekanisk harddisk (HDD). Ikke desto mindre er det de færreste, som fylder en SSD på 128 GB op, og gør du, så kan du købe en ekstern harddisk til dine film og billeder. Din computer-oplevelse bliver meget bedre af SSD.

Har du købt en bærbar med en HHD, kan du få store fordele af at skifte den ud med SSD.

CPU “Central Processing Unit” på dansk Processor
Processoren er det man kan kalde for computerens hjerne. Blandt store og anerkendte CPU-producenter kan nævnes INTEL og AMD. Når man skal se hvor god en CPU er, skal man kigge på hvor hurtig den er i GHz (Gigahertz).

CPU indeholder også kerner, og jo flere kerner din CPU indeholder, jo bedre er den til at udfører flere opgaver på samme tid.

Hvor god CPU ‘en skal være er et spørgsmål om hvad det er du skal bruge din bærbar eller stationer computer til. Alle nye computere som bliver solgt i dag har en CPU som er udmærket til hvis man skal bruge computeren til almindelige opgaver, såsom tekstbehandling, surfe på nettet, høre musik og streame videoer. Hvis du skal benytte din computer til at spille grafisk tunge spil og professionel billede behandling er det en meget god ide at få en computer med mindst 2 kerner og gerne opad. Endvidere anbefales det også at CPU ‘en mindst har 2 GHz og naturligvis meget gerne opad.

Det nye er 2i1 Bærbar/Tablet
Der findes flere forskellige typer 2-i-1 computere, så du kan vælge den model, der passer bedst til dine behov og din livsstil. Alle er innovative modeller med enten et fleksibelt flipdesign, aftageligt tastatur eller en skydebar skærm – du kan nemt skifte fra arbejde til underholdning ved at tage tastaturet af, skubbe eller vippe skærmen på din 2-i-1 PC.

Hos os får du 4 års garanti på mange 
produkter  

Spørgsmål? skriv til os