97154433

Skal din emhætte skiftes?

Få hjælp til at finde en ny emhætte.
Du tager dig sikkert til hovedet og tænker, sikke en jungle at finde rundt i. Bare rolig, vi er her for at hjælpe dig. Forhåbentlig bliver det lidt nemmere at finde rundt i, når vi lige går i gennem det her sammen.
Der findes mange forskellige typer emhætter og alle de forskellige typer, kommer i mange forskellige design. Men først skal du finde den type der passer til dit køkken, så kommer designet bagefter.

Kom ind og se vores store udvalg i butikken! 

 

SILVERLINE SM 4229-90 HV INT – LOFTINTEGRERET

Sugestyrke m3: 587

Maksimal Lydniveau: 66

Energiforbrug Per År (kWt): 52

Belysningstype: LED

7.699,00 DKK

SILVERLINE SM 3370-60 SR – SKRÅTSTILLET

Sugestyrke m3: 648

Maksimal Lydniveau: 66

Energiforbrug Per År (kWt): 60

Belysningstype: LED - 3,3 W

6.499,00 DKK

SILVERLINE SM 3472-60 GR GALENA – SKRÅTSTILLET

Sugestyrke m3: 628

Maksimal Lydniveau: 61

Energiforbrug Per År (kWt): 49

Belysningstype: LED - 6,3 W

4.995,00 DKK

7.699,00 DKK

6.499,00 DKK

4.995,00 DKK

Vi leverer og monterer alle slags hvidevarer
indenfor få dage!   

Emhætte typer
Frithængende emhætte

En frithængende emhætte er designet til at hænge frit ned over dit komfur eller kogezone, og derfor en meget tydelig emhætte. Derfor kan emhættens design være meget relevant.

Væghængt emhætte

Ligesom den frithængende emhætte er også den væghængte emhætte meget tydelig i køkkenet, forskellen er at denne type emhætte er monteret på vægen.

Indsatsemhætte/indbygningsemhætte

En indsatsemhætte bygges ind i et køkkenmodul, og er derfor ikke nær så synlig som en frithængende eller væghængt emhætte. Da det meste af emhætten gemmes væk i skabet.

Udtræksemhætte

En udtræksemhætte, er ligesom indsatsemhætten ikke særlig tydelig i køkkenet. Forskellen på de to, er som navnet antyder, at en udtræksemhætte har en emhætteplade der trækkes ud når emhætten er i brug.

Bordemfang

Et bord emfang er udtrækkelig emhætte som sidder nede i kogezonen/køkkenbordpladen. Et bord emfang står lodret ned bagved kogezonen, og er kun synlig ved brug. Ved at den står lodret, og ikke vandret over kogezonen, opfanger den ikke nær så meget fedt og lugt.

Loftemfang

Et loft emfang brygget ind i loftet. Det kan være en lidt større installation, og det er en god ide at undersøge om det er muligt i dit køkken, inden du køber et loft emfang. Til gengæld får du en næsten usynlig emhætte, som giver rene linjer i køkkenet, og mere lys over kogezonen.

Tilpasnings muligheder
Kapacitet og lydniveau

Kapaciteten, også nærmere betegnet sugeevnen, er en vigtig faktor når du skal ud og investere i en ny emhætte. En god tommelfingerregel er at din emhættes sugeevne skal være 10 gange, så meget som dit køkkens rumfang.

Lydniveauet spiller også en vigtig rolle, når du skal vælge ny emhætte. Eftersom at emhætten sidder i et rum hvor vi befinder os meget. En normal samtale er på 60 dB. Så gå efter en emhætte der har en lavere dB end 60.

Intern eller ekstern motor

De fleste emhætter kommer med intern motor. Det betyder at motoren er indbygget i selve emhætten. Hvorimod en eksternmotor er placeret på enten loftet eller på taget af dit hus. En emhætte med intern motor, er nemmere at installere end en emhætte med ekstern motor. Til gengæld vil en emhætte med motoren på loftet støje mindre.

Kulfilter eller udsugning

Forskellen på en emhætte med kulfilter og udsugning er, at med udsugning, suges madosen ud af huset. Det kræver at der er en udsugningskanal. Hvor en emhætte med kulfilter, suger luften ind i emhætten, renser luften og sender det ud i køkkenet igen. En emhætte med kulfilter opfanger ikke helt lige så meget fedt og partikler, som udsugningsløsningen gør.

Andre smarte muligheder

I dag har du mulighed for at tilkøbe forskellige løsninger der optimere din emhætte. Du kan blandet andet tilkøbe, så din emhætte automatisk tænder, så snart du tænder for din kogezone eller ovn.

Bor du i et hus med eget ventilationssystem, kan en emhætte med eget aftræk, skabe undertryk i huset. For at undgå dette, kan du tilkøbe et modul der giver dit ventilationssystem besked om når emhætten er i brug. Og ventilationssystem vil så lukke mere luft ind i huset. Så der igen balance i luftskiftet.

Hos os får du 4 års garanti på mange 
produkter  

Spørgsmål? skriv til os