97154433

Frysere

Der findes i dag et større udvalg af frysere end der gjorde for nogle år siden. Hvor den eneste mulighed, var hvor stor eller lille kummefryseren skulle være. Nu kan du vælge og vrage mellem kummefrysere, skabsfrysere og om det skal være integreret eller fritstående. Hvor heldig har man lov til at være!

Her er 3 af kundernes favoritter – vi har mange andre modeller i butikken!  

 

 

BOSCH GIN81AEF0

Energiklasse: F

Årligt energiforbrug - NY 2010: 243

Frysers nettokapacitet: 211

NoFrost: Ja

Højde: 177,2

Med 4 års garanti

7.499,00 DKK

WHIRLPOOL WVA35642 NFW 2

Energiklasse: E

Årligt energiforbrug - NY 2010: 292

Frysers nettokapacitet: 344

NoFrost: Ja

Ekstra bredt: 71 cm

Med 4 års garanti

5.999,00 DKK

LG GF5237MCJZ1

Linear Compressor med 10 års garanti

No Frost - konstant lavt energiforbrug

Twist Ice Tray - en manuel ismaskine

Mere kapacitet på samme plads

6.999,00 DKK

7.499,00 DKK

5.999,00 DKK

6.999,00 DKK

Vi leverer og monterer alle slags hvidevarer
indenfor få dage!   

Typer af frysere
Fritstående fryseskab

Ønsker du dig et overblik over, hvad du har i din fryser, og ønsker du også at have dine frostvarer lige i nærheden. Med et fritstående fryseskab, har du mulighed for at placerer det, næsten lige hvor du har lyst. De fås i mange forskellige størrelser, så hvad end du har brug for en masse fryseplads lige i nærheden af, eller i, dit køkken, eller du blot vil have lidt mindre fryseplads, vil der findes et fryseskab der passer lige til dig.

Integreret skabsfryser

En integreret skabsfryser er designet til at indgå i en samlet køkkenløsning. Du mister friheden til at placere fryseren som du har lyst, men til gengæld vil dit køkken få et mere stilrent udtryk. En integreret skabsfryser kommer uden front låge, så du skal selv sætte en låge på som passer til dit køkken. Du har samme overblik over dine frostvarer som ved en fritstående skabsfryser, og altid lige i nærheden.

En skabsfryser, om det er fritstående eller integreret, har ikke den samme fryseplads som en kummefryser, men til gengæld har du et helt andet overblik over dine frostvarer, og har dem lige i nærheden, det er de færreste der har deres kummefryser i køkkenet.

Kummefryser

Hvis du er typen der går på jagt, eller køber både hele og halve dyr til fryseren, så er kummefryseren nok lidt mere dig. Da de store kummefrysere kan rumme i nærheden af de 600 liter, mens de største skabsfrysere kun kan rumme i nærheden af de 400 liter. En anden fordel ved kummefryseren er at du let kan få plads til store eller besværligt formede frostvarer. Og hvis uheldet er ude, og strømmen går, holder madvarerne sig også kolde i længere tid, end de vil gøre i et fryseskab.

Lowfrost og Nofrost teknologi
Lowfrost eller Nofrost

I en LowFrost-fryser er fordamperen flyttet ud af selve fryserummet, hvilket betyder, at der dannes markant mindre rim. Den varme luft kommer nemlig ikke i direkte kontakt med rørene. Derfor skal LowFrost-frysere typisk kun afrimes én gang om året frem for de 4-5 gange årligt, der anbefales til almindelige frysere.

NoFrost-frysere har også flyttet fordamperen ud af selve fryserummet, men har en indbygget opvarmningsfunktion, hvor fordamperen regelmæssigt varmes op. Det sker omkring 4 gange dagligt og tager mellem 15-30 minutter. Opvarmningen sørger for at afrime fordamperen, så du slipper for selv at gøre det.

En ventilator i selve fryserummet sørger samtidig for, at den kolde luft hele tiden er i bevægelse. Dermed dannes der heller ikke rim på madvarerne eller på indersiden af fryserummet.

Energiforbrug

NoFrost-systemet bruger mere energi end en traditionel fryser. Til gengæld bruger den traditionelle fryser mere energi, jo mere tilrimet den er. Derfor kan det være svært at sige, præcis hvilken type fryser, der bruger mest energi. Men umiddelbart skal du altså forvente, at en NoFrost-fryser har et større forbrug – i hvert fald på papiret.

Kapacitet

Low- og NoFrost-systemerne fylder en smule mere. Så hvis du har en traditionel fryser og en NoFrost-fryser i samme størrelse (højde x bredde x dybde), vil Low- eller NoFrost-modellen have plads til lidt mindre i fryserummet.

Hos os får du 4 års garanti på mange 
produkter  

Spørgsmål? skriv til os