97154433

Gaming

Det er vigtigt med det rette udstyr, når det kommer til gaming.
Hos El Salg Ikast kan vi hjælpe dig godt på vej med det ideelle gaming miljø. Vi fører flere af de mest kendte mærker inden for gaming, færdigbyggede og specialbyggede pc’er, headset, mus & tastatur m.m.

HUSK SKÆRMEN!

Hos El Salg Ikast finder du mange forskellige typer skærme alt efter pris og behov. Det kunne f. eks være en AOC 144 Hz buet skærm i størrelserne 24″, 27″ og 31,5″ eller en Zowie BenQ 144 Hz Esports 24″ skærm. Kom ned i butikken eller kontakt os på telefon eller mail, så hjælper vi dig med at finde den rigtige skærm for dig!

AOC Gaming 27G2AE/BK 27″ 1920 x 1080

LED-baggrundsbelyst LCD-skærm - 27"

Energiklasse E

AMD FreeSync Premium

IPS Panel

Formatforhold 16:9

Lysstyrke: 250 cd/m²

2.199,00 DKK

AOC Gaming 24G2AE/BK 24″ 1920 x 1080

LED-baggrundsbelyst LCD-skærm - 24"

Energiklasse E

AMD FreeSync Premium

IPS Panel

Formatforhold 16:9

Lysstyrke: 250 cd/m²

1.999,00 DKK

2.199,00 DKK

1.999,00 DKK

Gaming stole

Hvis man sidder hos computeren i længere tid, så er komforten vigtig. Med en gaming stol kan du sikre dig at du sidder optimalt mens du gamer. Med vores brede udvalg kan du finde den rigtige stol til dit behov og dit budget. 

Nordic Gaming Blaster RGB – Sort

Produkttype: Stol – armstøtter – T-formet – vippe – drejeled

Designet til: Gaming

Nakkestøtte: Ja

Styrehjul: Ja

Sædehøjde: 46.5cm- 54cm

Lændesupport: Ja

1.499,00 DKK

Nordic Gaming Charger V2

Produktbeskrivelse: Nordic Gaming Charger V2 - stol - nylon, PVC, skum

Produkttype: Stol - armstøtter - vippe – drejeled

Nakkestøtte: Ja

Styrehjul: Ja

Tilt-lås: Ja

Sædehøjde: 38 cm - 48 cm

899,00 DKK

Nordic Little Warrior Junior

Produktbeskrivelse: Nordic Gaming Little Warrior - stol - nylon, stål, skum, PU-behandlet læder - sort

Produkttype: Stol - armstøtter - vippe - drejeled

Nakkestøtte: Ja

Styrehjul: Ja

Tilt-lås: Ja

Sædehøjde: 44.5 cm - 54.5 cm

699,00 DKK

Nordic Gaming Racer Stol

Produktbeskrivelse: Nordic Gaming Racer RL-HX04 - stol - metal, polyuretan-læder

Produkttype: Stol - armstøtter - T-formet - drejeled

Nakkestøtte: Ja

Sædehøjde: 35 cm - 43 cm

Lændesupport: Ja

1.299,00 DKK

1.499,00 DKK

699,00 DKK

699,00 DKK

1.299,00 DKK

Fourze Prime Gaming PC

Gaming generelt

Snakker man om gaming, har der tidligere i den grad været en udbredt stereotyp og et synonym med noget negativt. Udviklingen har gennem de seneste 10 år taget en drastisk retning, og det er blevet meget mere almindeligt at spille. Udtrykket gaming kan identificeres ikke blot med at sidde foran en stationær computer, men derimod også på konsol, tablet og sågar ens telefon.

Spil bruges som alt fra den hurtige 5 minutters underholdning mens man venter på bussen, til familieunderholdning om aftenen til et professionelt erhverv. Udover underholdningen er gaming også et pusterum fra virkeligheden – en måde hvorpå man kan stresse af, smække fødderne op og koble sig rent mentalt helt af fra omverden, alt imens man fordyber sig i et virvar af verdener, karakterer og muligheder. Videospil er blevet til et nyt redskab i måden hvorpå en historie fortælles.

Gaming som en sportsgren

Fortnite. League of Legends. Battlefield. FIFA. Counter Strike: GO og Call of Duty.
Titler som disse er mere end blot bekendte. De udgør en stor andel af gaming industrien, og du har sikkert hørt om flere af dem. Flere af disse indgår i e-sport og spilles af børn, unge og voksne – efter skole, arbejde. For nogen er det endda deres arbejde!

E-sport er blevet aktuelt og i større breddegrader blevet en accepteret disciplin, erhverv og ikke mindst konkret sportsgren. Branchen har hastigt indtaget den spilleglades interesse og udformningen kan sidestilles med almene sportsgrene som fodbold, håndbold m.m., hvor et par kommentatorer fører seeren gennem kampens forløb. Et forløb der vises på den populære streaming-tjeneste Twitch, men efterhånden har den sågar nået tv platformen. En e-sports kanal ruller tilmed af sted til dagligt og viser de største turneringer inden for e-sport for tiden.

Alt hvad du skal bruge – samlet på et sted

Du finder lige hvad du skal bruge, når det kommer til gaming. Vi har samlet forskellige bud på en stationær pc alt efter pris og behov. For dertil at fange enhver detalje, er det vigtigt med den rigtige skærm. Vi fører bl.a. mærket Asus, hvor du kan finde skærmen efter dine behov. Modsat grafikkort kan den rette skærm holde adskillige år og outdates ikke nær så ofte. Derfor kan du roligt betragte skærmen som en solid investering. Mus og tastatur fra bl.a. Razer finder du hos os, sammen med høretelefoner m. mikrofon af samme mærke, så du altid kan høre dine venner bedst muligt, når I spiller sammen. Den rette stol for komforten til de mange timers underholdning. Bordet, der skal understøtte dig og din computer og sikre benplads og den rigtige højde for dig.

vi forhandler

Den rette rådgivning

Hos El Salg Ikast rådgiver vi dig til den bedste løsning inden for gaming. Om det er den rette stationær computer i forhold til indhold, en bærbar pc til gaming på farten, eller møblerne til sikring af en komfortabel omgang gaming, har vi et bredt sortiment til at opfylde dine behov og ønsker – om du er ny inden for spilbranchen, eller gaming er din levevej, har vi uden tvivl noget for din smag.

Ring 97 15 44 33