Vælg en side

Handelsbetingelser

1. Almindelige bestemmelser
1.1 Disse handelsbetingelser gælder for alle produkter købt på www.elsalgikast.dk

2. Kreditkort:
2.1 Hos El Salg Ikast kan du betale med Dankort, VISA/Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron. Vores betalingssystem er fuldt sikret med SSL (Secure Sockets Layer) som sikrer at samtlige data krypteres i al kommunikation. Dette betyder ekstra stor sikkerhed for dig, således at uvedkommende ikke kan få fat i dit kortnummer under transaktionen. Betaling med kreditkort er desuden sikret og godkendt af Nets (tidligere PBS, Pengeinstitutternes Betalings Service).

2.2 Du kan derfor trygt anvende dit betalingskort ved køb hos El Salg Ikast. El Salg Ikast kommer aldrig i besiddelse af dit kortnummer eller kontonummer, idet beløbet bliver trukket på din konto via et transaktionsnummer.  Beløbet bliver trukket på din konto, når varen er afsendt fra vores lager, eller udstyret er installeret på den aftalte adresse.

3. Levering:
3.1 El Salg Ikast benytter GLS til forsendelse af varer. Forsendelsesomkostninger i Danmark beløber sig til DKK 49,00.

3.2 Medmindre installation er påkrævet, afsendes varerne senest 3 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. I særligt travle perioder kan der være længere leveringstid. Hvis en levering af en eller anden grund bliver forsinket, giver vi dig besked via e-mail.

3.3 Ved varer, der kræver installation, bliver du kontaktet af den pågældende installatør, og sammen aftaler i en tid til installationen. Varerne bliver leveret ved installationen.

3.4 Hvis en levering haster eller du skal bruge den til en bestemt dato f.eks. til gave, kan du skrive det i notatfeltet på din bestilling eller kontakte os via e-mail: butik@elsalgikast.dk

4. Installation:

4.1 Har du købt en varmepumpe uden montering, gør vi opmærksom på, at den skal monteres af en certificeret kølemontør (KMO).
En varmepumper der indeholder mere end 1 kg. kølemiddel skal desuden i følge loven serviceres hvert år af en kølemontør.
Er ovennævnte forhold ikke opfyldt frafalder produktgarantien.

4.2 Ved fejlagtig installation og tilslutning eller tilslutning til et forkert spændingsniveau frafalder garantien.

5. Returnering af varer:
5.1 Der er 14 dages returret på alle varer. Ønsker du at returnere en vare, skal du blot senest 14 dage efter modtagelsen returnere varen i intakt og salgsbar stand og i original emballage. Du skal selv afholde omkostninger, der er forbundet med at returnere varen til os. Ansvaret for at returvarer når frem til os i ubeskadiget stand, påhviler dig. Husk at gemme postkvitteringen som dokumentation for, at varen er returneret til os.
Når vi har modtaget returvaren refunderer vi beløbet indenfor 1-3 hverdage.

5.2 Hvis der mod forventning skulle opstå skader under forsendelsen af dine varer, eller hvis du ved modtagelsen opdager at en vare er behæftet med fejl, bytter vi den uden omkostninger for dig. I så fald skal du senest 8 dage fra modtagelsen informere os om fejlen og returnere varen i original emballage, vedlagt en kopi af faktura. I de fleste tilfælde sender vi dig en ny vare. Er dette ikke muligt refunderes hele beløbet. Reklamationsretten er i øvrigt i henhold til købelovens regler.

5.3 Retur- og reklamationsvarer skal sendes til:
El Salg Ikast
Siriusvej 1
7430 Ikast

Har du spørgsmål, du ikke kan finde svar på her på vores hjemmeside, eller har du problemer med at handle på vores hjemmeside, kan du kontakte os via mail: butik@elsalgikast.dk eller tlf. 97 15 44 33.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og trykfejl.

Alle priser på www.elsalgikast.dk er i DKK og inkl. moms.

Pricerunner Købsgaranti

Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Købsgarantien er gratis for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for en time at registrere dig på deres hjemmeside. Det er gratis og tager kun et øjeblik.
Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti

Hvis du ønsker, at dit køb skal dækkes af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig som forbruger. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er beskadiget, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker PriceRunner Købsgaranti dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. PriceRunner Købsgaranti dækker ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der ikke er omfattet af garantien, samt de gældende betingelser.