97154433

Hvidevarer til Erhverv

Få et skræddersyet tilbud til din virksomhed. Få råd og vejledning om hvad der passer til dig. Vi sørger for levering, montering og service.

Vi fører et bredt udvalg af hvidevarer af høj kvalitet til lave priser – og oveni hatten får du fagligt kompetent, venlig rådgivning lige her i dit lokalområde. Med et godt og bredt udvalg af billige kvalitetshvidevarer, finder vi det, der passer til netop dine behov. Du får lækker kvalitet med gode funktioner, der gør din hverdag lettere. Vi har mange års erfaring og vi har autoriserede fagfolk, der står bag.

Opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumbler, køleskabe, frysere, køle/fryseskabe, ovne/komfurer og emhætter. Uanset hvad du mangler, så kan vi hjælpe dig. Også hvis du har brug for reservedele til dine hvidevarer eller er på udgik efter tilbehør til dine hvidevarer.

Vi sammensætter en samlet løsning i samarbejde med dig, så den passer til din virksomheds behov. Skriv til os herunder, så tager vi kontakt til dig med et skræddersyet tilbud hurtigst muligt, eller ring til os på 97 15 44 33 for at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde. Du kan også komme ind i butikken på Siriusvej 1, 7430 Ikast, for at få et møde med vores eksperter i butikken.

Få et skræddersyet tilbud