97154433

Find den helt rigtige kaffemaskine

Største delen af os kender det, morgenen er ikke den samme uden en kop kaffe. Men kaffe er ikke bare kaffe. Der er forskel på kaffe, og derfor er en kaffemaskine heller ikke bare en kaffemaskine. Derfor skal din nye kaffemaskine selvfølgelig også passe til dig, dit kaffeforbrug og din stil.

MELITTA EASY 2.0

1050 W

1,25 liter / 10 kopper

Svingfilter med drypstop

Autosluk

Udvendig vandstandsindikator

 

269,00 DKK

MELITTA EXCELLENT GRANDE 3.0 HVID

1155 W

Kapacitet: 1,6 liter -12 kopper

Dobbelt varmelegeme

Bryggetemperatur på 96 grader

Autosluk efter 40 min

599,00 DKK

MELITTA EXCELLENT GRANDE 3.0 SORT

1155 W

Kapacitet: 1,6 liter -12 kopper

Dobbelt varmelegeme

Bryggetemperatur på 96 grader

Autosluk efter 40 min

599,00 DKK

269,00 DKK

599,00 DKK

599,00 DKK

MELITTA EXCELLENT 4.0 SORT

1455 W

1,25 liter - 10 kopper

Dobbelt varmelegeme

Manuelt drypstop

Autosluk efter 40 minutter

ECBC Guldbønne godkendt

599,00 DKK

MELITTA EXCELLENT 4.0 HVID

1455 W

1,25 liter - 10 kopper

Dobbelt varmelegeme

Manuelt drypstop

Autosluk efter 40 minutter

ECBC Guldbønne godkendt

599,00 DKK

599,00 DKK

599,00 DKK

Vi tilbyder også et bredt udvalg af tilbehør og reserve dele til din kaffemaskine!
Typer af kaffemaskiner
En af de allerførste ting der er en god ide at tage stilling til, inden du tager på jagt efter dine nye kaffemaskine, er hvilken type kaffemaskine du er mest til.

 

Filterkaffemaskine: som fås i alverdens forskellige designs.

 

Espressomaskine: Espressomaskiner fås som semi automatisk, automatiske og fuld automatisk. De er mest til dig som elsker at nørde lidt med kaffen. Forskellen ses i skemaet her:

 

Semiautomatisk Automatisk Fuldautomatisk
Indbygget kværn Nej Ja Ja
Mælkesystem Steamer Steamer Automatisk
Automatisk brygning Nej Ja Ja
Automatiske mælkedrikke Nej Nej Ja
Automatisk rengøring Nej Ja Ja

Kapselkaffemaskine: Er du til caffe latte, cappuccino eller latte macchiato. Vil en kapsel kaffemaskine, være værd at overveje. De fleste kapselmaskiner, der leveres med mælkeskummer, kræver en vis manuel håndtering, når mælken skal skummes og overføres til kaffen. Hos nogle modeller er hele processen dog fuldautomatisk. Vælg for eksempel en cappuccino eller en latte macchiato med et enkelt tastetryk, og se maskinen fuldføre alle processerne på et halvt minuts tid.

 

Kaffemaskine med indbygget kaffekværn: Er du mere til helt frisk malet kaffe af friske kaffebønner, så vil du helt sikkert synes godt om en kaffemaskine med indbygget kaffekværn. Også denne type kaffemaskine findes i mange forskellige modeller. Mange modeller gør det muligt selv at justere smagen, da man kan justere kaffens styrke. Så kan du brygge kaffe, med lige præcis den aroma du bedst kan lide.

Overvejelser
Overvejelser inden du køber

Når du har mærket efter i maven, og fundet frem til hvilken type kaffedrikker du er, så er der andre små, men alligevel væsentlige, ting du skal tænke over. Hvor stor er kaffemaskinens kapacitet, altså hvor meget kaffe kan den brygge? Hvad er kaffemaskinens bryggetid, hvor lang tid tager det for kaffemaskinen at brygge en kandekaffe? Der findes modeller der kan brygge 12 kopper kaffe på bare 6 min. Har kaffemaskinen drypstop? Eller drypper kaffemaskinen videre, når kanden fjernes? Hvor mange varmeelementer har kaffemaskinen? Har kaffemaskinen timerfunktion, så du kan få frisk brygge kaffe lige når det passer dig? For eksempel lige når du vågner om morgen, eller lige når du kommer hjem fra arbejde.

De fleste kaffemaskiner har i dag autosluk funktion, hvor kaffemaskinen automatisk slukker efter 40 minutter. For nogle år siden kom der nemlig en ny lov, der forbød producenterne at producere kaffemaskiner der kunne stå tændt i timevis.

En anden væsentlig ting som også er med til at afgøre om kaffen bliver tip top, er maskinens bryggetemperatur. De fleste siger at en god kop kaffe skal brygges ved omkring de 94 grader, for ikke at ødelægge aromaerne i kaffen, men det kommer selvfølgelig også an på hvordan du brygger og på personlig præference.

Vedligeholdelse af kaffemaskinen er alt afgørende for dens levetid. Det anbefales at du afkalker din kaffemaskine, efter hver 40 bryggede kande. Alt efter hvor meget kaffe du brygger pr. dag, så er det omkring en gang hver halvanden måned.

Hos os får du 4 års garanti på mange
produkter  

attribution=setup_tool page_id="1516094201998410" logged_in_greeting="Hej, hvad kan vi hjælpe dig med? " logged_out_greeting="Hej, hvad kan vi hjælpe dig med? ">

Spørgsmål? skriv til os