97154433

Kølefryseskabe

Står du og ønsker en kombinationsmulighed for at have både kølekapacitet og frysekapacitet, samlet i et skab? Så er et kølefryseskab en ud af to muligheder, den anden mulighed er et amerikanerkøleskab. Her kan du se mere om kølefryseskabe.

 

Her er 3 af kundernes favoritter – vi har mange andre modeller i butikken!

BOSCH KGV36VWEAS

Årligt energiforbrug - NY 2010: 214

Køleskabs nettokapacitet: 214 L

Frysers nettokapacitet: 94 L

NoFrost: Nej, lowfrost

Højde: 186,00

Med 4 års garanti

4.799,00 DKK

4.799,00 DKK

1.899,00 DKK

1.899,00 DKK

Vi leverer og monterer alle slags hvidevarer
indenfor få dage!   

Typer af kølefryseskabe
Fritstående kølefryseskab

Et fritstående kølefryseskab, er som det hedder, et kølefryseskab der står frit. Det giver dig mulighed for at placere det lige hvor du har lyst.

Integreret kølefryseskab

Et integreret kølefryseskab er designet til at indgå i en samlet køkkenløsning. Denne type kølefryseskab leveres uden frontlåge. Hvorefter der monteres en køkkenlåge der matcher til resten af dit køkken. Det giver et roligt og meget stilrent look, og er i disse tider meget populært.

Køleskab med fryseboks

Har du kun brug for begrænset fryse plads i køkkenet, fordi du for eksempel allerede har en fryser. Kan et køleskab med en fryseboks være en mulighed. Til forskel fra et standard kølefryseskab sidder fryseboksen oftest øverst og har en mindre frysekapacitet.

Amerikanerkøleskab 

Et amerikanerkøleskab er luksusudgaven af et kølefryseskab. Da de oftest har vandispenser, isterningmaskine, vinkøleskab eller andre luksusfunktioner. Så er du på udkig efter et kølefryseskab med stor kapacitet, kan et amerikanerskab muligvis være en løsning. En væsentlig ting, som du skal overveje, er om du har plads til et amerikanerskab. De fylder nemlig lidt mere end et standard kølefryseskab.

Side by Side

Ønsker du både masser af køle kapacitet og fryse kapacitet, men amerikanerskabet bliver måske lige lidt for meget. Ja så er der Side by Side løsningen. Ganske enkelt hvor du har et køleskab, og et fryseskab ved siden af hinanden. Denne løsning kan du få både som fritstående eller integreret. En løsning der har en stigende popularitet. Du har alt hvad du skal bruge lige i nærheden, og slipper for at skulle rende ud i skuret, hvor mange har deres kæmpefryser placeret.

Funktioner
Kapacitet 

Vi har været lidt inde på kapaciteten. De fleste kølefryseskabe er indrettet således at frysedelen er nederst, og oftest med mindre kapacitet end køledele som er placeret øverst i skabet. Men det er en god ide at tænke over hvor meget både køle og fryseplads man har behov for, for at finde den løsning der passer dig bedst.

Forbrug

En anden væsentlig faktor du bør overveje og have med dig, når du skal finde den løsning der passer til dit behov, er hvor meget energi kølefryseskabet bruger. Energiskalaen går fra G til A, hvor G er den der bruger mest strøm, og A bruger mindst, og jo flere plusser der er efter A’et jo bedre. De mest energibesparende og venlige er oftest også dyrere at købe, men i det lange løb er de en besparelse på elregningen og er også mere miljørigtige.

Indretning og lækre funktioner

Når du har kapacitet og forbrug på plads, så er det tid til at kigge på luksuselementerne. Kølefryseskabe leveres med en række forskellige funktioner, såsom automatisk afrimning, hurtigfrysning eller zoneinddeling, hvor et område i køleskabet holdes på præcist 0 grader. Derudover betyder indretningen på dit kølefryseskab også meget for, hvordan du bedst udnytter kapaciteten. Nogle kølefryseskabe fåes med justerbare hylder, som giver dig mere frihed i indretningen.

Hos os får du 4 års garanti på mange 
produkter  

Spørgsmål? skriv til os