97154433

Skal du have et nyt køleskab?

I dag kan et køleskab meget mere end bare at holde dine madvarer kolde. Teknologien udvikler sig i flyvende fart. Og det gør funktionerne i de nye køleskabe også. Det kan være en god ide at sætte sig lidt ind i hvad der tilbydes på markedet indenfor køleskabe. Men først og fremmest er der nogle helt basale ting, der skal overvejes og tages stilling til når man skal ud og investere i et køleskab.

Her er 4 af kundernes favoritter – vi har mange andre modeller i butikken

GRAM KS 481864 FN/1

FRITSTÅENDE KØLESKAB

ÅRLIGT ENERGIFORBRUG – NY 2010: 132

KØLESKABS NETTOKAPACITET: 380

FÅS MED 4 ÅRS GARANTI

5.499,00 DKK

BOSCH KIR81AFE0

INTEGRERBART KØLESKAB

ÅRLIGT ENERGIFORBRUG – NY 2010: 116

KØLESKABS NETTOKAPACITET: 319

MED 4 ÅRS GARANTI

6.999,00 DKK

LG GL5241MCJZ1

FRITSTÅENDE KØLESKAB

LINEAR COMPRESSOR MED 10 ÅRS GARANTI

KØLESKABS NETTOKAPACITET: 382

KØLING MED FRESH & EVEN AIR FLOW

6.999,00 DKK

GORENJE R6192DW

FRITSTÅENDE KØLESKAB

ÅRLIGT ENERGIFORBRUG – NY 2010: 114

KØLESKABS NETTOKAPACITET: 368

MED 4 ÅRS GARANTI

4.299,00 DKK

5.499,00 DKK

6.999,00 DKK

6.999,00 DKK

4.299,00 DKK

ELVITA CKS2852V – FRITSTÅENDE KØLESKAB

FRITSTÅENDE KØLESKAB

ÅRLIGT ENERGIFORBRUG – NY 2010: 113

KØLESKABS NETTOKAPACITET: 131

MED 4 ÅRS GARANTI

1.899,00 DKK

1.899,00 DKK

Vi leverer og monterer alle slags hvidevarer
indenfor få dage!   

Køleskabe
Typer

Skal dit køleskab være integrerbart? Med integrerbart menes der at du sætter en låge der passer til dit køkken uden på køleskabet, så køleskabet  ikke er synligt, og ligner resten af dit køkken.

Du kan også få et side by side sæt. Hvor køleskab og fryser står ved siden af hinanden. Udover at det ser utrolig godt ud, er det også rigtig praktisk at have fryseren lige ved hånden. Disse side by side sæt, findes i rigtig mange forskellige og flotte designs.

Eller er du mere til et Amerikanerkøleskab? Et amerikanerkøleskab er i bund og grund et side by side sæt, bare i samlet i en enhed. Og så er der mulighed for lidt mere luksus, som for eksempel vin skab, indbygget minibar i lågen og isterningmaskine.

Du kan også få et godt gammeldags fritstående køleskab. Men du kan også få et fritstående køleskab, der har en masse lækre ekstra funktioner. Dem kommer vi nærmere ind på lidt senere.

Funktioner
Valgmuligheder

En anden vigtig del af at vælge køleskab, er at tage stilling til hvor meget køle plads du har behov for. Altså hvor stor en kapacitet dit køleskab skal have. Dette måles oftest i liter. Hvis du ikke har behov for en stor kapacitet, kan du med fordele vælge et mindre køleskab, da et større køleskab bruger mere energi end et mindre.

Hvor meget plads har du til et køleskab? De kommer i mange forskellige mål. De fleste køleskab er dog omkring 60 cm dybe, hvor højden er den der varierer mest. Med undtagelse for amerikanerkøleskabe, de er som regel dybere.

Hvor stor en fleksibilitet har køleskabet? Kan hylderne justeres, så der kan laves mere plads til madvarer? Mange af de nye køleskabe har enten en eller flere skuffer, hvilket gør det nemmere at danne sig et overblik over hvad man har i sit køleskab

Har du børn der glemmer at lukke køleskabet, eller er du selv den glemsomme type, kan du med fordele vælge et køleskab med døralarm. Så er der ikke længere nogen der glemmer at lukke køleskabet.

Der sker hele tiden noget i udviklingen af køleskabe. En af de ting de fleste køleskabe har, er det som nogle producenter kalder for 0-zoner. I korte træk betyder det at der i skufferne nederst i køleskabet er 0 grader, mens der i resten af køleskabet er omkring de 5 grader. For dig betyder det at dine grønsager, dit pålæg og så videre, kan holde sig meget længere, fordi de opbevares koldere.

En anden ting, der også kan være med til at holde dine madvarer friske i længere tid, er et luftrensefilter. Det gør at luften i køleskabet bliver renset, dermed fjernes både nogle af de bakterier der opstår i køleskabet og den dårlige indelukkede lugt der nemt kommer i køleskabet.

Er man til lidt mere luksus, men heller ikke helt over i et kæmpe amerikanerkøleskab, kan man med fordel vælge et køleskab med vanddispenser. Så er der altid dejligt koldt vand. Undersøgelser har vist, at de som har adgang til koldt vand på den måde, ofte drikker meget mere vand.

Det er værd at tage med i sine overvejelser, når man køber sig et nyt køleskab.

Hos os får du 4 års garanti på mange
produkter  

Spørgsmål? skriv til os