97154433

Opvaskemaskiner

 

Her er nogle af kundernes favoritter – vi har mange andre modeller i butikken  

AEG FFB53940ZW

Lydniveau dB(A): 44

Bestikbakke: Ja

Antal kuverter: 14

Tørreklasse: A

Indbygget opvaskemaskine

Med 4 års garanti

4.999,00 DKK

AEG FSE63657P

Lydniveau dB(A): 39

Bestikbakke: Nej

Antal kuverter: 14

Tørreklasse: A

Integreret opvaskemaskine

5.799,00 DKK

BOSCH SMU2HTW64S

Energiklasse: E

Lydniveau dB(A): 48

Bestikbakke: Nej

Antal kuverter: 12

Tørreklasse: A

4.999,00 DKK

4.999,00 DKK

5.799,00 DKK

4.999,00 DKK

Vi leverer og monterer alle slags hvidevarer
indenfor få dage!   

Opvaskemaskiner

De flest af os bruger vores opvaskemaskiner rigtig flittigt. Især hvis man er en børnefamilie, ja så kan en opvaskemaskine sagtens kører to gange på en dag. Derfor kan det være en rigtig god ide at kigge efter hvor meget vand og strøm opvaskemaskinen bruger. For der kan være en del penge at spare på både vand og elregningen. En opvaskemaskine med et lavt forbrug, er oftest dyrere men den er langt mere miljøvenlig og besparende.

Hvorfor bruge tid på at vaske op i hænderne når, du kan købe en maskine til at gøre arbejdet for dig. En opvaskemaskines kapacitet måles i hvor mange kuverter der kan være i den. En normal opvaskemaskine kan rumme mellem 10 til 14 kuverter. Hvorimod en bordopvaskemaskine kun kan vaske omkring 6 kuverter. De fleste opvaskemaskiner kommer i dag med en række forskellige funktioner og programmer. Det rigtige program kan have indflydelse på, hvor hurtigt din opvask bliver færdig, hvor meget vand maskinen bruger, og hvor rent dit service bliver. Derfor kan det være en god idé at kigge på, hvilke funktioner den enkelte maskine har.

Eftersom at vores opvaskemaskine som regel er placeret i køkkenet, hvor vi befinder os meget. Er en støjsvag opvaskemaske guld værd. Hvor meget opvaskemaskinen larmer måles i dB. Og får os helt almindelige forbrugere kan det være svært at forholde sig til det begreb. Men her kommer lige et lille guldkorn, en helt almindelig samtale er omkring 60 dB. Så gå efter en opvaskemaskine der har en dB på 60 eller mindre.

Der findes 5 forskellige typer opvaskemaskiner. Så det første du skal tage stilling til, er hvilken type opvaskemaskine du har brug for.

Typer af opvaskemaskiner
Underbygningsopvaskemaskine

Også kaldt for en indbygnings opvaskemaskine, formentlig den type opvaskemaskine du kender mest til. Denne type opvaskemaskine er designet, til at stå inde under køkkenet bordet. En indbygnings opvaskemaskine, har sin egen front, i forhold til en integreret opvaskemaskine, som leveres uden front, hvorefter du monterer den låge der passer til resten af dit køkken.

Integreret opvaskemaskine

Den integrerbare opvaskemaskine er, ligesom underbygningsmodellen, tænkt som et modul i dit køkken, hvor den bygges ind under køkkenbordet. Forskellen er, at den integrerbare opvaskemaskine kommer uden front. Derfor skal du have eller købe en køkkenlåge dertil, som passer til dit køkken.

Fritstående opvaskemaskine

Har du ikke mulighed for at bygge din opvaskemaskine ind under køkkenbordet. Fås der også en fritstående opvaskemaskine. Den er er beregnet til at stå frit og kommer derfor med fuld beklædning på front og siderne. Så kan du placere den lige hvor du har lyst til.

Bordopvaskemaskine

Er pladsen træng eller har du ikke behov for en opvaskemaskine, der kan rumme imellem de 10 og 14 kuverter, som de fleste opvaskemaskiner kan. Er en bordopvaskemaskine en god løsning. Den er beregnet til at stå på bordet, og kan kobles til vandhanen.

Den smalle opvaskemaskine

Der findes også en den smalle opvaskemaskine, som fås både som indbygnings eller integreret. Den fungerer nøjagtigt som den traditionel opvaskemaskine, tilsluttes på samme måde, og så videre. Den er er bare ca. halv så bred som den traditionelle opvaskemaskine.

Hos os får du 4 års garanti på mange
produkter

Spørgsmål? skriv til os