Vælg en side

Ovne og Komfurer

Er ovnen brændt helt sammen? Eller skal du bare have nyt? Lad os vejlede dig, når du skal købe en ovn eller et komfur. Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning – om det skal være en indbygnings ovn eller et helt traditionelt komfur.

Se lidt af vores udvalg i ovne og komfurer her på siden eller kig ind til os i butikken. 

SIEMENS HB675GIS1S

Indbygningsovn

Kapacitet Ovnrum: 71

Rense Funktion: Pyrolyse

Betjening: Elektronisk styring

Bredde: 59,5

Med 4 års garanti

7.399,00 DKK

7.399,00 DKK

1.899,00 DKK

Vi leverer og monterer alle slags hvidevarer
indenfor få dage!   

Typer af ovne og komfurer
Indbygningsovn

Indbygningsovnen er den traditionelle ovn, som vi alle kender. Med varmluft, over og under varme, og så videre. Du kan vælge en helt simple ovn, men du kan også få en indbygningsovn med en masse lækre ekstra funktioner. Den fås i mange forskellige designs, så det skulle være muligt at finde en, som passer til dit behov.

Dampovn

Dampovnen er den nye trend inde for madlavning, og der er masser af fordele ved denne nye form for tilberedning af mad. Ved at tilberede din mad i en dampovn undgår du at dine lækre retter bliver tørre, og at dine grønsager bevarer langt flere af deres vitaminer og mineraler. Dette skyldes at du med en dampovn kan tilberede dine madvarer ved meget lavere temperaturer. Med en dampovn vil du opleve at der åbner sig helt nye døre indenfor madlavning, uden nogen form for besvær.

Kombiovn

En kombiovn, er en kombination af den traditionelle ovn, og enten mikrobølgeovn eller damp. Hvis du for eksempel vælger kombinationen, med mikrobølge i. Kan du spare en masse tid, da denne kombination gør det muligt at trække 40% af den normale tilberedningstid.

Funktioner
Ovn med selvrens

Vi vil alle gerne have at vores ovn er ren og indbydende. Men at gøre en ovn rent kan godt være lidt af et projekt. Vil du gerne slippe for den besværlige rengøring, så kan du vælge at gå efter en ovn med rensefunktion. Der findes 3 forskellige typer rensefunktioner.

Den mest effektive hedder pyrolyse: Ovnen varmes op til 500 grader i 3 timer. Det brænder alt fedt og andet snavs til aske, som du nemt kan tørre væk med en klud efter ovnen har kølet ned i 30 min. Det eneste du skal være opmærksom på er, at ikke alle pyrolyseovne leveres med udstyr der kan tåle pyrolysefunktionen. Det kan f.eks. være at riste- og bageplader ikke er beregnet til at være i ovnen under pyrolyse.

Den anden mulighed er katalyse: Katalyse fungerer på den måde, at selve ovnen er beklædt med en fedtafvisende belægning, som brænder fedt og snavs af, hvis ovnen kører på 200 grander i minimum en time eller mere. Ved denne type rensefunktion skal du tørre af efter med en våd klud. Fordi katalyse ikke brænder snavset af på samme måde som pyrolyse, så vil der være lidt mere manuel rengøring efterfølgende.  Bemærk at der er forskel på hvor stor en del af ovnen der har katalytisk belægning fra ovn til ovn. På nogle modeller er det kun bagvæggen, mens andre også har den særlige belægning på siderne.

Den sidste ”selvrens” mulighed er damprengøring: Anførselstegnene skyldes, at damprengøringen faktisk ikke selv gør rent, men gør det nemmere for dig at gøre det selv. Hvis din ovn har en damprengørings funktion, skal du blot fylde vand i en bradepande og tænde for ovnens damprengørings funktion. Ovnen varmer vandet op, så det fordamper, og dampen løsner fedt og snavs, så det lettere kan tørres af med en klud.

Lidt luksus i hverdagen

Mange ovne har i dag lækre ekstra funktioner. For eksempel indbygget kogebog og automatiske madlavningsprogrammer, så du let kan tilberede din ønskede ret, eller integreret stegetermometer. Nogle ovne kan endda tilsluttes Wi.fi, så du kan følge din flæskestegs temperatur på din smartphone, samt delvis styre din ovn fra din smartphone.

Ja i dag er er det nærmeste kunne fantasien der sætter grænserne, og selvfølgelig pengepungen.

Hos os får du 4 års garanti på mange
produkter  

Spørgsmål? skriv til os