97154433

Personlig Pleje

Alt til personlig pleje

Mangler du elektronik til hjemmet, så er dette det rette sted for dig at handle. Uanset hvilket personligt pleje apparat du søger, så har vi højst sandsynligt noget, der kan passe til netop dine behov. Vi samarbejder med flere forskellige leverandører, så du vil kunne finde produkter indenfor mange forskellige kendte mærker og i flere forskellige prisklasser. Der er noget for enhver smag.

Ring på 9715 4433

Mød Allan

Phillips – S5050/06

Før: 899.- Pris: 549.-

Phillips Herreshaver S5050/06

Opladbar

Drifttid: 30 min.

Præcisionstrimmer

Remington – WDF5030

Pris: 449.-

remington ladyshaver

Opladbar

Drifttid: 40 min.

Våd og tør brug

Oral B – PRO 2900 DUO

Pris: 599.-

oral b pro 2

Opladbar

Drifttid: 30 min.

Tryksensor

Har du brug for hjælp, så skriv til os!
Se udvalget af ting til personlig pleje på vores webshop

Herreshaver
Har din barbermaskine udtjent sin værnepligt, eller trænger du blot til lidt fornyelse. Der findes mange forskellige modeller, nogle har et fleksibelt shaverhoved, andre kan bruges med barbergel og under vand. Har du en sart og følsom hud, findes der i dag også barbermaskiner der tager hensyn til dette. Gør dig nogle overvejer om hvad du ønsker af en barbermaskine, og gå efter det. Du kan altid få råd og vejledning i butikken.
Vi forhandler blandet andet mærker som, Philips, Braun og Panasonic, der er kendte for deres gode kvalitet og lange holdbarhed.

Skæg trimmer
Til forskel fra en barbermaskine som barber helt tæt, er en skægtrimmer designet til at trimme og style skæget. På mange af de forskellige modeller kan længden indstilles.

Øre/næsetrimmer
Kilder hårene i næsen, Så har du muligvis brug for en næsetrimmer. En næsetrimmer kan også bruges til øre, og nogle modeller kommer også men såkaldt afstandskam, så du kan trimme dine øjenbryn.

Hår klipper
Er du gør det selv-typen, også når det gælder dit hår. Så har vi helt sikkert en hårklipper der passer lige til dig. Når du skal ud og købe dig en ny hårklipper, kan det blandt andet være en god ide at kigge efter hvor mange forskellige afstands indstillinger den har, hvor lang drift tid den har på et opladet batteri.

Ladyshaver
Vil du have silkebløde ben på ingen tid, og uden at skulle bruge diverse barbergel osv. Så kan en ladyshaver eller en epilator være løsningen. Forskellen på disse to er måden de fjerner hårene på. Med en ladyshaver får du nogenlunde det samme resultat som ved brug af en skaber. En ladyshaver, alt efter modellen kan i nogle tilfælde holde lidt længere og er mere skånsom mod huden. En epilator fungere på den måde at den rykker hårene ud. Det giver glatte ben i længere tid, men nogle synes også at det er en meget smertefuld proces.

Krøllejern
vi et stort udvalg af krøllejerne fra forskellige kendte producenter, blandt andet Bosch, Babyliss og Gun-Britt. Uanset om du er på udkig efter et crepejern, luftkrøllejern, pigkrøllejern eller klemkrøllejern, så har vi noget for dig.

Glattejern
Vi har glattejern fra forskellige producenter i høj kvalitet. Vi har et udvalg af kvalitetsglattejern med for eksempel hurtig opvarmning, SOL-Gel titanium keramik, nano-teknologi og ION-teknologi, som modvirker statisk elektricitet i håret. Vi sætter en ære i at udvælge de bedste produkter, så du kan gøre en god handel. Når det kommet til hårplejeprodukter er det vigtigt, at du er tilfreds, da det er et produkt, du ofte vil bruge dagligt.

Hårtørrer
Det er en god idé at gøre sig nogle overvejelser om hvad du skal bruge din nye hårtørrer til. Bruger du den hver dag, kan det være en god idé at vælge en der både har varm og kold luft, og har du krøller vil en diffuser gøre dem ekstra fyldige. Har du tendens til at få elektrisk hår, kan det være en idé at vælge en model med ionic funktion. En ekstra smal dyse/næb vil gøre styling nem og enkel. Der findes også mindre modeller, som er designet til at tage med på ferie.

Vi forhandler en bred vifte af de bedste modeller fra producenter som Babyliss, Bosch, Gun-Britt, Phillips og Thermex.

Personvægte
Skal du følge lidt med i hvad du vejer, har vi helt sikkert en vægt som passer lige til dig. Der findes mange forskellige modeller, med forskellige designs. Der findes også personvægte som kan vise måling af vægt, fed procent, væsket procent, muskelandel og knoglemasse. Det giver et meget bedre samlet billede af vægten. Vi forhandler blandt andet mærker som Beurer, Hvaso, Medisana, MyStyle og OBH Nordica.

Varmepude/tæppe
Har du svært ved at holde varmen, eller ømme muskler og led, kan et varme tæppe gøre en stor forskel for dig. Vi forhandler blandet andet Beurer og Bosch, som begge er kendte for deres gode kvalitet. Vores sortiment består derfor både af varmepuder-/tæpper, og varmekappe med flere.

Vi forhandler også
El-tandbørster, Massage apparater, Fodbad, med og uden massage, Blodtryksmåler, Lysterapi lamper. Wake-up light, puls ure og termometer.