97154433

Stort udvalg i støvsugere

Nogle mennesker elsker at støvsuge, men størstedelen af os kan nu godt finde på noget, der er sjovere end at støvsuge. Men en ting er fælles for os alle sammen, om vi kan lide at støvsuge eller ej. Støvsugningen bliver bare lige lidt mere overskuelig med en god støvsuger. 

BOSCH BSGL5ZOO3

MOTOREFFEKT: 800 W

HEPA FILTER

TELESKOPRØR

AKTIONSRADIUS: 15 METER

VELEGNET TIL DYREHÅR

DKK 1.980,00

MIELE COMPLETE C2 ECOLINE

MOTOREFFEKT: 550 W

ELEKTRONISK SUGEREGULERING

AIRCLEAN PLUS FILTER

TELESKOPRØR

AKTIONSRADIUS: 10 METER

DKK 1.799,00

BOSCH BGL25MON4

MOTOREFFEKT: 600 W

HYGIEJNISK FILTER

TELESKOPRØR

AKTIONSRADIUS: 8 METER

INKL. FUGE- OG MØBELMUNDSTYKKE

DKK 1.099,00

DKK 1.980,00

DKK 1.799,00

DKK 1.099,00

Batteri og håndstøvsuger

ASKO DBI444IB.S

Energiklasse: A+++

Lydniveau dB(A): 42

Bestikbakke: Nej

Antal Kuverter: 14

Tørreevne: A

Indbygnings opvaskemaskine

DKK 6.399,00

Electrolux EUP84DB

32,4V LI-ION BATTERI

OPLADNINGSTID: 5 TIMER

KØRETID: 17/80 MINUTTER

0,8 L STØVBEHOLDER

LYS I MUNDSTYKKET

DKK 1.699,00

Electrolux 2B5106B

OPLADNINGSTID: 12-16 TIMER

DRIFTSTID: CA. 10 MIN.

2 HASTIGHEDER

0,5 LITER STØVBEHOLDER

LEDNINGSFRI MED NIMH BATTERI

DKK 599,00

DKK 6.399,00

DKK 1.699,00

DKK 599,00

Vi tilbyder endnu flere støvsugere, samt tilbehør i vores butik. Kontakt os og hør mere!

Typer af støvsugere
Den gode gamle klassiske støvsuger med pose

Fordelene ved en støversuger med pose er at de ofte har et lavere støjniveau, samtidig kan den rengøre vanskelige materialer bedre, som for eksempel tæpper og sofaer. Ulempen er at støvsuge poser ofte kan være dyre, og nogle producenter vil forlange, at du bruger de originale støvsuge poser for at bevare garantien/reklamationsretten.

Den smarte poseløse støvsuger   

Det siger næsten sig selv, der er ingen pose i en poseløs støvsuger. Der findes mange forskellige modeller, og lad os være ærlige, ikke alle er lige gode. Men når det er sagt, så er der sket en positiv udvikling indenfor de poseløsestøvsuger, og der findes i dag rigtig mange på markedet som er kanon gode.

Slip for ledningen med en håndholdt støvsuger

Hvis du har børn, så ved du at børn sviner, også lige efter du har støvsuget hele huset. Junior kommer hjem, tager skoene af og wupti, pludselig ligger hele sandkassen i gangen. Her er en ledningsfri støvsuger genial og nærmest et must have. Så slipper du for at baske den store støvsuger frem. Begrebet håndholdtstøvsuger dækker primært over 2 modeller, den lille håndholdte som er praktisk til møbler og hurtig støvsugning af et lille område, hvor den store model minder om den gamle Kirby-model, og er til de lidt større områder.

Ens for begge typer håndstøvsugere er, at de er ledningsfri og dermed kræver opladning for at fungere. Varigheden af støvsugningstiden på en opladning varierer meget fra model til model. Bemærk, at enkelte håndstøvsugere kommer med et effektivt opladningssystem, der automatisk stopper opladningen, når batteriet er fuldt ladet. Det er en meget energivenlig teknologi, der gavner miljøet og sparer dig penge i det lange løb.

Til dig der helst vil være fri

Smæk benene op og lad robotstøvsugeren gøre arbejdet for dig. De fleste modeller i dag er så gode at de kommer helt ud i krogene. En robotstøvsuger er mest optimal for dig, som bor i et hus uden alt for mange trappetrin og dørtærskler.

Motoreffekt og Sugeevne

En støvsuger er ikke bare en støvsuger. Vi bor alle forskelligt, nogen har gulvtæpper, andre har trægulv, nogen har børn, dyr eller begge dele. Faktorer der spiller en væsentlig rolle for hvilken støvsuger der passer ind i netop dit hjem, og i dit valg af støvsuger.

Der var engang hvor man troede at jo flere watt en støvsuger brugte, jo bedre sugeevne havde den også. Motoreffekten måles i watt og er udelukkende et udtryk for støvsugerens strømforbrug, ikke hvor god en sugeevne støvsugeren har.  Faktisk kan det være en ulempe at vælge en støvsuger med en høj motoreffekt – den har nemlig et højere strømforbrug og larmer ofte mere.

Sugeevnen måles også i watt, men det er de færreste producenter der oplyser dette. Du skal i stedet kigge på hvordan skalaen, der går fra A til G, ser ud. Den viser både, hvor god støvsugeren er til at rengøre gulvtæpper og hårde gulve – så handler det bare om at finde den, der passer bedst til dit hjem.

Hos os får du 4 års garanti på mange 
produkter  

Spørgsmål? skriv til os