97154433

Telefon og smartphone

Hvad end du er på udgik efter en mobiltelefon, der kun kan det absolut nødvendige, som at ringe og sende sms’er, eller du er mere med på moden og gerne vil have en smartphone med den nyeste teknologi. Så står vi til rådighed, og vil hellere end gerne guide dig til at vælge den telefon der passer bedst til dig.

Smartphones

I vores udvalg af mobiltelefoner uden abonnement finder du blandt andet smartphones fra kendte mærker som Apple, Sony og Samsung samt de ældre venlige Doro.
Ønsker du en moderne smartphone med alle de nyeste features, kan du med fordel kigge i retning af både Samsung og Apple, der begge byder rigtig flot ind på markedet. Skal du have en ny smartphone eller måske din allerførste, så får du lige lidt nyttigt viden med på vejen.

Er du frisk på at prøve en smartphone, men vil du helst slippe for at skulle håndtere for mange funktioner i samme enhed? Så kan en mobiltelefon fra Doro måske være et spændende bekendtskab for dig. Doro mobiltelefoner er smartphones med ekstra stor skærm, tydelige taster og kun med de allermest nødvendige funktioner, så du kan ringe, sms’e, gå på nettet, tjekke e-mail, tage billeder og bruge GPS til at finde vej. Mobilerne har naturligvis mulighed for selv at hente flere apps ned gennem Google Play, men som udgangspunkt er der ikke lagt unødvendige funktioner ind i mobiltelefonerne. På den måde er de så overskuelige som muligt for dig som bruger.

Funktionalitet
Styresystem

Der findes tre forskellige typer styresystemer. Apple har deres eget styresystem, som kaldes for ios, mens du i de andre mærker af smartphones typisk finder Android og i enkelte Windows.
Vi mennesker, er vane mennesker, og vi kan ikke helt komme udenom at hvis vi først har haft en type styresystem, så er det det system vi ser efter i en ny telefon. Vi kan finde en telefon, med det styresystem du ønsker, og rådgive dig om forskellene mellem, så du ved hvad der er den rigtige løsning for dig.

Mobilt netværk

En af de største fordele ved at vælge en smartphone, er at der er mulighed for at komme på internettet lige meget hvor du er. 4G netværk er standard for smartphones i dag, det er fem gange så hurtigt end det ældre 3G netværk. Alle telefoner med 4G kapacitet kan også gå på 3G, hvis der ikke er dækning på 4G i det område du befinder dig i.

Vil du gerne have endnu hurtigere netværk, så kan du glæde dig til at det nye 5G netværk bliver indført, hvilket skulle være op til 100 gange hurtigere end 4G netværket. Vi er altid klar med den nyeste teknologi når den bliver tilgængelig.

Hastighed/processor

Processoren spiller en større rolle en man umiddelbart skulle tro. Processoren afgør hvor hurtig din smartphone reagerer. Med en kraftig processor kan du, sagtens have en masse programmer kørende på en gang, uden at det gør din smartphone langsom. Mange smartphones benytter Dual Core-processor.  Men benytter du tunge programmer og spil mv. kan det være værd at overveje en Quad-Core-processor (fire kerner), eller en Octa-Core (otte kerner),  som ligger i mange af de nye topmodeller.

Skærm

Du kan finde skærme i mange forskellige størrelser, og det er også forskelligt hvor god en opløsning de har. Skærm størrelsen bliver målt i tommer. For at skærmen ikke bliver for lille, er det en god ide at vælge en skræm på mindst 4 tommer, og med en opløsning på 480 x 800 pixel. Hvis du ved at du kommer til at bruge din smartphone til at løse en masse på, eller se film. Kan det være en god investering, ikke at gå på kompromis med skærm størrelsen.
Nogle smartphones har også en væsentlig stærkere type skærm end andre.
Uanset er det altid en god ide at få panserglas på din nye telefon, det beskytter din skærm og kan på sigt spare dig for at skulle have skiftet skærm.

Kamera

Det bedste kamera, er kameraet du har med dig over alt.
Kameraerne i de nyeste smartphones er i dag, ved at være så gode at behovet for at have et digitalt kamera nærmest ikke er eksisterende. Gør dig selv den tjeneste, at undersøge hvor mange megapixels kameraet har. Så er du klar til at tage billeder af hele verden.

Hukommelse og ram

Hvor meget plads du har på din smartphone til at gemme billeder, videoer og apps.
På nogle modeller af smartphones har du mulighed for at sætte et ekstra hukommelseskort i, som kaldes for et SD-kort, Her kan du gemme dine billeder og andre filer, hvis du ikke har mere plads på telefonens indbyggede hukommelse. Bruger du kun din mobil til almindeligt telefon brug, så er en hukommelse på 32 GB rigeligt. Ram er den hukommelse der bruges når du er aktiv på din telefon. Den opbevarer ikke filer i længere perioder, men bruges som korttidshukommelse i den aktive brug. Hvor meget ram mobilen har, betyder noget for mange apps, du kan have kørende på en gang. Hvis du er typen der hopper rundt blandt mange ting på din telefon, eller bruger mere krævende apps, så skal du huske at få nok ram i den mobil.

iPhone

iPhone SE

KAPACITET: 64, 128 ELLER 256 GB

BATTERI MED OP TIL 8 TIMERS VIDEOAFSPILNING

A13 Bionic-chip

12 MP vidvinkelkamera

4,7" LCD Multi-Touch-skærm

FÅS I RØD, SORT eller HVID

DESIGN I ALUMINIUM OG GLAS

3.699,00 DKK4.199,00 DKK

3.699,00 DKK4.199,00 DKK

Android

SAMSUNG GALAXY S21

DISPLAY: Dynamisk AMOLED 2X

KAPACITET: 128GB eller 256GB

Triple kamera setup med 12 MP wide, 12 MP Ultra wide og 64 MP telephoto

Stort batteri - Hele 4000mAh

Hurtig ydeevne med en kraftfuld Octa-core processor

6.199,00 DKK6.399,00 DKK

SAMSUNG GALAXY S21+

DISPLAY: Dynamisk AMOLED 2X

KAPACITET: 128GB eller 256GB

Triple kamera setup med 12 MP wide, 12 MP Ultra wide og 64 MP telephoto

Stort batteri - Hele 4800mAh

Hurtig ydeevne med en kraftfuld Octa-core processor

7.199,00 DKK7.599,00 DKK

SAMSUNG GALAXY S21 Ultra 5G

DISPLAY: Dynamisk AMOLED 2X

KAPACITET: 128GB eller 256GB

Quadkamera setup med 108 MP wide, 12 MP Ultra wide, 10M Telephoto (3x) og 10M 64 M telephoto (10x)

Stort batteri - Hele 5000mAh

Hurtig ydeevne med en kraftfuld Octa-core processor

9.399,00 DKK9.999,00 DKK

6.199,00 DKK6.399,00 DKK

7.199,00 DKK7.599,00 DKK

9.399,00 DKK9.999,00 DKK

Ældre venlige

Emporia COMFORT

Type: 2,4

Opløsning for bagudvendende kamera: 2 Megapixel

Skærm: TFT LCD

Farve: Space grey, Blueberry eller Champagne

799,00 DKK

Doro 6041

Formfaktor: Mappe (flip)

Display opløsning: 320 x 240 pixels

Displayformat: Fuld HD+

Standbytid: 420 timer

Farve: Sort eller rød

Ekstra egenskaber: SOS-knap, ICE (In Case of Emergency) funktion, Alarmur

899,00 DKK

Doro 1372

Skærm: LCD-skærm - 240 x 320 pixler - 2.4" - TFT

Farve: Hvid

Display opløsning: 240 x 320 pixler

3 MP kamera

Lommelygte

599,00 DKK

799,00 DKK

899,00 DKK

599,00 DKK

Vi hjælper dig med levering og
opsætning af din nye telefon.

Hos os får du 4 års garanti på mange 
produkter  

Spørgsmål? skriv til os