97154433

Få det bedste tilbud på din varmepumpe!

Få et skræddersyet tilbud

Køb dem hos en lokal og autoriseret installatør. Så er du i trygge hænder.

Få professionel vejledning, så du er sikker på at vælge den helt rigtige pumpe. Der er mange gode grunde til at investere i en varmpumpe. Men hvor meget ved du egentlig om varmepumper?

Kender du for eksempel forskel på luft/luft og luft/vand varmepumpe?

Fælles for begge typer er, at de igennem udedelen bruger energi fra den friske luft til at opvarme kølemiddel. En luft/luft varmepumpe fordeler varmen rundt via indedelen, mens luft/vand anlægget opvarmer hjemmet igennem eksisterende radiatorer eller gulvvarme.

Du kan altså erstatte et gammelt oliefyr med en luft/vand eller du kan supplere med en luft/luft varmepumpe, der hvor du har brug for mere varme. Som en ekstra bonus kan en luft/luft varmepumpe forbedre indeklimaet i dit hjem markant.

Filteret i pumpen renser luften for pollen, støv og bakterier. Filteret skal renses en gang imellem, andet skal du ikke gøre. Varmepumpen kræver nemlig ingen vedligeholdelse fra din side.

Hvert år laver en autoriseret KMO montør et kort service tjek af din pumpe for at sikre, at den kører optimalt. Du får 5 års garanti på din pumpe, hvis du overholder den årlige serviceaftale.

Virker det som en stor investering? Glem alt om den bekymring. Varmepumper er effektive og bruger ikke særlig meget strøm sammenlignet med den mængde varme, de afgiver. Pumpen har hurtigt tjent sig selv hjem gennem energibesparelser.

Der er særligt to ting, du skal holde godt øje med, når du skal vælge varmepumpe – den velkendte energimærkning og SCOP-værdi. Gå altid efter en A+ eller højere energiklasse.

SCOP-værdien indikerer pumpens effektivitet over hele året. En SCOP på 5 fx betyder, at hver gang din varmepumpe bruger 1 kW strøm, leverer den 5 kW varme.

Varmepumper er ikke længere kun forbeholdt erhvervsejendomme og hoteller.
Der er ingen grund til at gå glip af de mange fordele. Du kan uden problemer få en varmepumpe, der passer til dig og dit hjem. De fås i mange forskellige størrelser og design, så de falder godt ind i enhver indretning i private hjem eller et sommerhus. Også i kolonihaver og garager kan de gøre gavn.

Med et WiFi model kan du fjernstyre din varmepumpe lige meget, hvor langt væk fra den du befinder dig. Så kommer du altid hjem til et dejlig varmt hjem.

Du kan også få glæde af energisparetilskud, som er på helt op til 9.500.- for luft/vand og 4.100 for luft/luft. Oven i kommer håndværkerfradraget. Du kan trække alle udgifter til arbejdsløn fra i selvangivelsen. En standard montering er inkluderet i prisen.

Vil du vide meget mere, hvordan en varmepumpe fungerer, og hvad du får for pengene, så kan du få uforpligtende rådgivning. Har du bare brug for en pris, du kan forholde dig til, så kan du et tilbud tilpasset til dig. Det kræver få informationer om dit hus – tilbuddet får du sendt direkte til din indbakke.

Få et skræddersyet tilbud